بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، بهروز عمرانی، معاون پژوهشی پژوهشگاه، امروز شنبه 7 مرداد 96، با بیان این مطلب، به بهبود و توانمندسازی نیروهای انسانی، افزایش اعضای هیئتعلمی به 84 نفر و ارتقای مرتبه علمیای افراد به دانشیاری و تبدیل وضعیت به نیروهای رسمی قطعی اشاره کرد.
عمرانی افزود: «طرحها و اولویتهای پژوهشی پژوهشگاه بهسمت اقتصاد مقاومتی هدایت شده و اجرای طرحهای پژوهشی مرتبط با دانش سنتی و فنون مدیریت آب ازجمله قنات، کانالهای کشاورزی و الگوهای کشت صنعتی لحاظ شده است.»
او با بیان اینکه در سال گذشته تعداد مجلات این مرکز از 4 نشریه به 16 نشریه رسیده، کسب جایگاه 22 در بین 300 مؤسسه پژوهشی و اخذ معیارهای پژوهشی ISC را نشان از ارتقای فعالیتهای پژوهشگاه دانست.
او افزود: «بیش از 100 عنوان کتاب طی سه سال اخیر بهچاپ رسیده و پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری از 30 عنوان کتاب چاپشده در خارج از سازمان میراثفرهنگی و گردشگری نیز حمایت کرده است.»
عمرانی مشارکت در همایش بینالمللی خلیجفارس، برگزاری پروژه باستانشناسی زیرآب در سواحل خلیجفارس با همکاری مؤسسه باستانشناسی آلمان و سیاستهای توسعه گردشگری دریایی سازمان میراثفرهنگی و توجه به سواحل دریای خلیجفارس و دریای عمان را از دیگر اقدامات این نهاد خواند.
او از اقدامهای دیگر معاونت پژوهشی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری به امضای تفاهمنامههایی بین پژوهشگاه و مراکز علمی و آموزشی داخلی و خارجی برای انجام پژوهشهای کاربردی بهمنظور کیفیسازی برنامههای سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری اشاره کرد.
عمرانی از انجام مطالعات گردشگری و میراث طبیعی جنگلهای ارسباران با دانشگاه شهید بهشتی بهمنظور ایجاد بستههای مطالعاتی پرونده شعب جهانی جنگلهای ارسباران در شهریورماه سال جاری بهعنوان نمونهای از فعالیتهای صورتگرفته در این راستا نام برد.
او با اشاره به همکاریهای پژوهشگاه با سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری بهمنظور تهیه پروندههای ثبت ملی و جهانی آثار فرهنگی و طبیعی ایران، برگزاری نشستها و همایشهای علمی و کاربردی در حوزه میراث با همکاری نهادهای مرتبط همچون «میراثفرهنگی دفاعمقدس»، «میراثفرهنگی و منابع طبیعی» و «میراثفرهنگی و توسعه پایدار» با همکاری سازمان برنامه را از دیگر اقدامات صورتگرفته برشمرد.
عمرانی در پایان اظهار کرد: «برنامهریزی در راستای همافزایی رویداد ”تبریز، پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018“، برای اجرای سومین همایش بینالمللی باستانشناسی و حفاظت در امتداد جاده ابریشم در شهریورماه 1397 و نیز پیشنهاد برگزاری دومین همایش معماری دستکند در کندوان اسکو در سال 1397 از برنامههای دیگر پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری در سال گذشته بوده است.»
انتهای پیام/